Özgöçmen

Yeni üyelere tanıtım kartları verilmeye devam ediyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 21.12.2021 - 14:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yeni üyelere tanıtım kartları verilmeye devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisinde partiye yeni üye olan isimlere parti tanıtım kartları verilmeye devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde partiye yeni üye olan isimlere parti tanıtım kartları verilmeye devam ediyor.   2023 yılında ya da daha erken bir vakitte yapılması beklenen seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinde teşkilatlanma çalışmaları da hızla sürüyor. Bu kapsamda parti ve ilçe başkanlıklarına başvuruda bulunarak partiye yeni üye olan isimlere İl Başkanı Kamil Gülmez ve ilçe başkanları tarafından parti tanıtım kartları takdim ediliyor.  
Cumhuriyet Halk Partisinde partiye yeni üye olan isimlere parti tanıtım kartları verilmeye devam ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde partiye yeni üye olan isimlere parti tanıtım kartları verilmeye devam ediyor.  

2023 yılında ya da daha erken bir vakitte yapılması beklenen seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinde teşkilatlanma çalışmaları da hızla sürüyor. Bu kapsamda parti ve ilçe başkanlıklarına başvuruda bulunarak partiye yeni üye olan isimlere İl Başkanı Kamil Gülmez ve ilçe başkanları tarafından parti tanıtım kartları takdim ediliyor.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.