Liseli Ülkücüler yarın Ocakta toplanıyor

SİYASET 21.10.2021 - 14:54, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Liseli Ülkücüler yarın Ocakta toplanıyor

Nevşehir’de en büyük teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocakları, yarın il merkezinde bulunan liseli bozkurtları bir araya getirecek.
    Nevşehir’de en büyük teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocakları, yarın il merkezinde bulunan liseli bozkurtları bir araya getirecek.   Bünyesinde 3 binin üzerinde genci barındıran Nevşehir Ülkü Ocakları yarın dev bir organizasyona imza atacak. İl merkezinde ki tüm liselerin ülkücü gençleri hizmet binasında saat 12:30’da bir araya gelecek. Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı Ahmet Demir, tüm gençleri bu buluşmaya davet etti.   Ahmet Demir’in o daveti şu şekilde oldu;  Türk milletinin teminatı ve geleceğine ışık tutan Türk gençliğidir. Ülkü Ocakları da  Türk gençliğinin şuur kazanmasını sağlayan ulvi bir kurumdur, Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz! Hırsız olmaz arsız olmaz, Vatan haini olmaz devlete düşman olmaz, Alparslan olur, Fatih olur, Yavuz olur Başbuğ olur adam olur!   22 Eylül'de saat 12:30 da  Nevşehir merkezde bulunan tüm liselerimizdeki kardeşlerimizi ocağımıza bir bardak çay içmeye davet ediyor yaşadığımız pandemi süreci sonrasında yeniden buluşmak, marşlar söylemek, sosyal etkinlikler yapmak ve en önemlisi bu vatan için bir olmak iri olmak diri olmak için davet ediyorum. “
Nevşehir’de en büyük teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocakları, yarın il merkezinde bulunan liseli bozkurtları bir araya getirecek.

 

 

Nevşehir’de en büyük teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocakları, yarın il merkezinde bulunan liseli bozkurtları bir araya getirecek.

 

Bünyesinde 3 binin üzerinde genci barındıran Nevşehir Ülkü Ocakları yarın dev bir organizasyona imza atacak. İl merkezinde ki tüm liselerin ülkücü gençleri hizmet binasında saat 12:30’da bir araya gelecek. Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı Ahmet Demir, tüm gençleri bu buluşmaya davet etti.

 

Ahmet Demir’in o daveti şu şekilde oldu;  Türk milletinin teminatı ve geleceğine ışık tutan Türk gençliğidir. Ülkü Ocakları da  Türk gençliğinin şuur kazanmasını sağlayan ulvi bir kurumdur, Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz! Hırsız olmaz arsız olmaz, Vatan haini olmaz devlete düşman olmaz, Alparslan olur, Fatih olur, Yavuz olur Başbuğ olur adam olur!

 

22 Eylül'de saat 12:30 da  Nevşehir merkezde bulunan tüm liselerimizdeki kardeşlerimizi ocağımıza bir bardak çay içmeye davet ediyor yaşadığımız pandemi süreci sonrasında yeniden buluşmak, marşlar söylemek, sosyal etkinlikler yapmak ve en önemlisi bu vatan için bir olmak iri olmak diri olmak için davet ediyorum. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.