Özgöçmen

Poliklinik girişleri yeniden düzenlenecek

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 16.05.2022 - 13:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Poliklinik girişleri yeniden düzenlenecek

Nevşehir Devlet Hastanesinde bulunan Poliklinik girişleri önümüzdeki günlerde yeniden düzenlenecek.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Devlet Hastanesinde bulunan Poliklinik girişleri önümüzdeki günlerde yeniden düzenlenecek.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hastane Müdürü Dr. Hakan Gürbüz, "Hastanemiz alt kat ve üst kat poliklinik giriş zemin döşemesindeki meydana gelen deformasyonlar nedeniyle hastalarımızın mağduriyet yaşamaması, gelen hastalarımızın konforlu giriş ve çıkışlarını sağlamak ve engelli vatandaşlarımızı da düşünerek poliklinik girişlerinin zemin döşeme işi için ödeneğimizi aldık. Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Balak‘a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Germiyan‘a, İl Genel Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.  
Nevşehir Devlet Hastanesinde bulunan Poliklinik girişleri önümüzdeki günlerde yeniden düzenlenecek.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Devlet Hastanesinde bulunan Poliklinik girişleri önümüzdeki günlerde yeniden düzenlenecek.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hastane Müdürü Dr. Hakan Gürbüz, "Hastanemiz alt kat ve üst kat poliklinik giriş zemin döşemesindeki meydana gelen deformasyonlar nedeniyle hastalarımızın mağduriyet yaşamaması, gelen hastalarımızın konforlu giriş ve çıkışlarını sağlamak ve engelli vatandaşlarımızı da düşünerek poliklinik girişlerinin zemin döşeme işi için ödeneğimizi aldık. Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Balak‘a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Germiyan‘a, İl Genel Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.