Özgöçmen

RTE Proje Anadolu İHL Öğrencilerden 2022-YKS’de Üstün Başarı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 22.08.2022 - 15:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

RTE Proje Anadolu İHL Öğrencilerden 2022-YKS’de Üstün Başarı

2022-YKS Üniversite Sınavlarında Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türkiye ve Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.
    15 Tıp, 10 Diş Hekimliği, 11 Mühendislik, 20 Hukuk, 20 Öğretmenlik, 3 Milli Savunma Üniversitesi, 2 İlahiyat, 2 Psikoloji, 7 Fizyoterapi, Diyetisyenlik, Hemşirelik, 3 Uluslararası İlişkiler, Ticaret, İşletme ve 7 Diğer Bölümlerini kazanan 100 öğrencimiz başarı göstermiştir.  Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Veli Sağır; “LGS Sınav sonucu ile öğrenci alan İHL müfredatı ile birlikte isteğe bağlı Fen müfredatı ve Sosyal Bilimler müfredatı uygulayan Nevşehir’in ilk proje okulu olan okulumuz, 2017 yılında açıldı. 5 yıl gibi kısa sürede öğretmen ve öğrencilerimizin sabır, azim, ve disiplinli çalışmaları sonucunda 2022-YKS Üniversite yerleştirmelerine göre istikbalimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine derece yaparak uğurlamanın heyecanını ve kıvancını yaşıyoruz. Orada da çok başarılı olacaklarına eminim. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.  
2022-YKS Üniversite Sınavlarında Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türkiye ve Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.

 

 

15 Tıp, 10 Diş Hekimliği, 11 Mühendislik, 20 Hukuk, 20 Öğretmenlik, 3 Milli Savunma Üniversitesi, 2 İlahiyat, 2 Psikoloji, 7 Fizyoterapi, Diyetisyenlik, Hemşirelik, 3 Uluslararası İlişkiler, Ticaret, İşletme ve 7 Diğer Bölümlerini kazanan 100 öğrencimiz başarı göstermiştir.

 Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Veli Sağır; “LGS Sınav sonucu ile öğrenci alan İHL müfredatı ile birlikte isteğe bağlı Fen müfredatı ve Sosyal Bilimler müfredatı uygulayan Nevşehir’in ilk proje okulu olan okulumuz, 2017 yılında açıldı. 5 yıl gibi kısa sürede öğretmen ve öğrencilerimizin sabır, azim, ve disiplinli çalışmaları sonucunda 2022-YKS Üniversite yerleştirmelerine göre istikbalimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine derece yaparak uğurlamanın heyecanını ve kıvancını yaşıyoruz. Orada da çok başarılı olacaklarına eminim. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.