Özgöçmen

Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktör belli oldu

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 24.08.2022 - 23:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktör belli oldu

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da yeni teknik direktör belli oldu.
  2022-2023 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Eyüp Kökverdi ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik adam arayışlarını hız vermişti. Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile görüşmesinin ardından anlaşmaya vardığı öğrenildi.   Nevşehir Belediyespor’un yeni Teknik Direktör Selahattin Dinçel’i yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor.  
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da yeni teknik direktör belli oldu.

 

2022-2023 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Eyüp Kökverdi ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik adam arayışlarını hız vermişti. Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile görüşmesinin ardından anlaşmaya vardığı öğrenildi.

 

Nevşehir Belediyespor’un yeni Teknik Direktör Selahattin Dinçel’i yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.