Özgöçmen

Başkan Savran, fabrika çalışanları ile öğle yemeği yedi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 05.09.2022 - 14:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Savran, fabrika çalışanları ile öğle yemeği yedi

Nevşehir Belediye başkanı Dr. Mehmet Savran, Özgöçmen Dirlik Oto Lastik Kaplama Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla buluştu, öğlen yemeği yedi.
    Belediye başkanlığı görevine geldiği günden itibaren toplumun farklı kesimleri ile sürekli istişarelerde bulunan ve ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bu kez Aksaray yolu üzerinde bulunan Özgöçmen Dirlik Oto Lastik Kaplama Fabrikasını ziyaret etti. Burada fabrika çalışanlarıyla birlikte öğlen yemeği yiyen ve çay molalarında işçilerle bir araya gelen Başkan Savran, işçilerin belediye hizmetlerine ilişkin görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı. Savran, “Geleceğimizin güçlü Türkiye’si için, kentimiz için çalışan tüm emekçilerimize daima hürmet ediyoruz. O nasır tutan ellerin başımızın üzerinde yeri olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Ülkemiz ve kentimiz adına ortaya koyduğunuz emek ve alın teri için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Nevşehir Belediyesi olarak sizler için çalışmaya, hizmet üretmeye tüm gayretimizle devam edeceğiz.” dedi. Başkan Savran yemeğin ardından fabrika sahibi iş insanı Ulutaş Dirlik ve fabrika yöneticilerinden bilgiler alarak bir süre sohbet etti.
Nevşehir Belediye başkanı Dr. Mehmet Savran, Özgöçmen Dirlik Oto Lastik Kaplama Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla buluştu, öğlen yemeği yedi.

 

 

Belediye başkanlığı görevine geldiği günden itibaren toplumun farklı kesimleri ile sürekli istişarelerde bulunan ve ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bu kez Aksaray yolu üzerinde bulunan Özgöçmen Dirlik Oto Lastik Kaplama Fabrikasını ziyaret etti.

Burada fabrika çalışanlarıyla birlikte öğlen yemeği yiyen ve çay molalarında işçilerle bir araya gelen Başkan Savran, işçilerin belediye hizmetlerine ilişkin görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı.

Savran, “Geleceğimizin güçlü Türkiye’si için, kentimiz için çalışan tüm emekçilerimize daima hürmet ediyoruz. O nasır tutan ellerin başımızın üzerinde yeri olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Ülkemiz ve kentimiz adına ortaya koyduğunuz emek ve alın teri için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Nevşehir Belediyesi olarak sizler için çalışmaya, hizmet üretmeye tüm gayretimizle devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Savran yemeğin ardından fabrika sahibi iş insanı Ulutaş Dirlik ve fabrika yöneticilerinden bilgiler alarak bir süre sohbet etti.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.