Soner Arıca Kapadokya’da ‘Seninle Öğrendim’ dedi

KÜLTÜR SANAT 09.04.2022 - 13:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Soner Arıca Kapadokya’da ‘Seninle Öğrendim’ dedi

Sevilen sanatçı Soner Arıca, söz ve müziği kendine ait olan “Seninle Öğrendim” isimli single’ını Kapadokya’da kliplendirdi.
  Pop müziğin sevilen sanatçısı Soner Arıca, 'Seninle Öğrendim' adını verdiği yeni single’ını 8 Nisan'da dinleyicilerle buluşturdu. Ünlü Sanatçı Soner Arıca; "Kapadokya'da bir klibim olması en büyük hayallerimden biriydi, En doğru zamanda 'Seninle Öğrendim' şarkısının iki versiyonuna iki farklı kliple gerçekleşti hayalim... Her iki klibi de çoookkkk seviyorum, Katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ederim... Çok mutluyum, iyi kalpleri ve emekleriyle yanımda olan insanların varlığına şükrediyorum... İyi ki...” ifadelerini kullandı.   Aşk Vadisi, Kızıl Çukur, Kılıçlar Vadisi, Güllü Dere, Ürgüp, Göreme, Avanos, Çavuşin, Saklı Kanyon, Dostluk Anıtları, Kolonlu Kilise gibi mekanların kullanıldığı klipte Kapadokya’nın eşsiz atmosferi izleyenleri büyüledi.  
Sevilen sanatçı Soner Arıca, söz ve müziği kendine ait olan “Seninle Öğrendim” isimli single’ını Kapadokya’da kliplendirdi.

 

Pop müziğin sevilen sanatçısı Soner Arıca, 'Seninle Öğrendim' adını verdiği yeni single’ını 8 Nisan'da dinleyicilerle buluşturdu. Ünlü Sanatçı Soner Arıca; "Kapadokya'da bir klibim olması en büyük hayallerimden biriydi, En doğru zamanda 'Seninle Öğrendim' şarkısının iki versiyonuna iki farklı kliple gerçekleşti hayalim... Her iki klibi de çoookkkk seviyorum, Katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ederim... Çok mutluyum, iyi kalpleri ve emekleriyle yanımda olan insanların varlığına şükrediyorum... İyi ki...” ifadelerini kullandı.

 

Aşk Vadisi, Kızıl Çukur, Kılıçlar Vadisi, Güllü Dere, Ürgüp, Göreme, Avanos, Çavuşin, Saklı Kanyon, Dostluk Anıtları, Kolonlu Kilise gibi mekanların kullanıldığı klipte Kapadokya’nın eşsiz atmosferi izleyenleri büyüledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.