GSM’den eğitim görevlisi duyurusu

31.05.2022 - 13:54, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

GSM’den eğitim görevlisi duyurusu

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada spor branşlarında Bakanlık bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacağı bildirildi.
      NEVŞEHİR (MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada spor branşlarında Bakanlık bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacağı bildirildi.   İstenen Belgeler  Vesikalık Fotoğraf  Eğitim Mezuniyet Belgesi   Kademeli/Kıdemli Antrenörlük belgesi  Sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil ve Hizmet Dökümü  Varsa;  Pedagojik formasyon belgesi  Son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge  Son iki yılda alanında seminere katılım belgesi   Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri)  Alanında Milli Sporcu Belgesi  Sabıka Kaydı  Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için;  Kurumlarından alacakları izin belgesi  Kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge  Başvuru tarihleri: 31 Mayıs 2022 ile 6 Haziran 2022 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.   Başvurular şahsen yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için 0384 213 13 38 nolu telefon numarası ile veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek bilgi alabilirsiniz
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada spor branşlarında Bakanlık bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacağı bildirildi.

 

 

 

NEVŞEHİR (MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada spor branşlarında Bakanlık bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacağı bildirildi.  

İstenen Belgeler 

Vesikalık Fotoğraf 

Eğitim Mezuniyet Belgesi  

Kademeli/Kıdemli Antrenörlük belgesi 

Sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil ve Hizmet Dökümü 

Varsa; 

Pedagojik formasyon belgesi 

Son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge 

Son iki yılda alanında seminere katılım belgesi  

Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri) 

Alanında Milli Sporcu Belgesi 

Sabıka Kaydı 

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için; 

Kurumlarından alacakları izin belgesi 

Kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge 

Başvuru tarihleri: 31 Mayıs 2022 ile 6 Haziran 2022 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.  

Başvurular şahsen yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için 0384 213 13 38 nolu telefon numarası ile veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek bilgi alabilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.