Nevşehir Belediyespor ikinci yarıda 1 puanı kurtardı

SPOR 13.02.2022 - 15:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor ikinci yarıda 1 puanı kurtardı

TFF 3.Lig 1.Grup 22. Hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 1.Grup 22.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında Kelkit Belediyespor 22.dakikada maçta penaltıdan 1-0 öne geçerken maçın 28.dakikasında ise Tayfun’un attığı gol ile maçta 2-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca maçta ilk yarı Kelkit Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Karşılaşmanın ikinci yarısına biraz daha atak başlayan Nevşehir Belediyespor 62.dakikada Yıldıray'ın penaltıdan attığı gol ile maçta durumu 2-1’e getirdi. Maçın 74.dakikasında ise Malik ile maçta beraberliği yakalayan Nevşehir Belediyespor bu dakikadan sonra galibiyet için Kelkit Belediyespor kalesine yüklendi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.  
TFF 3.Lig 1.Grup 22. Hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grup 22.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında Kelkit Belediyespor 22.dakikada maçta penaltıdan 1-0 öne geçerken maçın 28.dakikasında ise Tayfun’un attığı gol ile maçta 2-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca maçta ilk yarı Kelkit Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına biraz daha atak başlayan Nevşehir Belediyespor 62.dakikada Yıldıray'ın penaltıdan attığı gol ile maçta durumu 2-1’e getirdi. Maçın 74.dakikasında ise Malik ile maçta beraberliği yakalayan Nevşehir Belediyespor bu dakikadan sonra galibiyet için Kelkit Belediyespor kalesine yüklendi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.