Özgöçmen

Ülkü Ocakları; ‘Kutsal kitabımıza yapılan hakareti kabul etmiyoruz’

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 25.10.2021 - 17:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ülkü Ocakları; ‘Kutsal kitabımıza yapılan hakareti kabul etmiyoruz’

‘Çarpık düzende çoğalsa da putlar, Merak etmeyin ayakta Bozkurtlar!’
   Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker; ‘Ordu Stadı'nın açılış maçında konfetilerin içinden parçalanmış halde Kuran-ı Kerim çıkması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Kutsal kitabımıza ve İslam alemine yapılan bu hakaret karşılıksız kalmamalıdır. Suçlular ivedilikle bulunmalı ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Bu işin takipçisi olup suçluların en kısa sürede  cezalandırılması hususunda elimizden geleni yapacağız.   Hak dinimiz İslam'a olası her saldırıda sonuç ne olursa olsun, hain saldırganlar karşılarında bizi yıkılmaz bir dağ gibi bulacaktır. Bu kansız güruha tavsiyemiz, böyle çirkin oyunlara girmeden mertce karşımıza çıkmalarıdır.   Kanımızın son damlasına kadar 'Kanımız aksa da zafer İslam'ın' diye haykıracak ve bu mefkureyi yaşatacağız’ dedi.
‘Çarpık düzende çoğalsa da putlar, Merak etmeyin ayakta Bozkurtlar!’

 

 Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker; ‘Ordu Stadı'nın açılış maçında konfetilerin içinden parçalanmış halde Kuran-ı Kerim çıkması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Kutsal kitabımıza ve İslam alemine yapılan bu hakaret karşılıksız kalmamalıdır. Suçlular ivedilikle bulunmalı ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Bu işin takipçisi olup suçluların en kısa sürede  cezalandırılması hususunda elimizden geleni yapacağız.

 

Hak dinimiz İslam'a olası her saldırıda sonuç ne olursa olsun, hain saldırganlar karşılarında bizi yıkılmaz bir dağ gibi bulacaktır. Bu kansız güruha tavsiyemiz, böyle çirkin oyunlara girmeden mertce karşımıza çıkmalarıdır.

 

Kanımızın son damlasına kadar 'Kanımız aksa da zafer İslam'ın' diye haykıracak ve bu mefkureyi yaşatacağız’ dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.