Başkan Çiftci, Gülşehir’deki Her Mahalleye Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Belediye çalışmalarının aynı anda birçok noktada devam ettiğini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, tüm ekibi ile birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüttüklerini ifade etti.

Gülşehir’in dört bir yanında devam eden çalışmalar kapsamında, Açıksaray Mahallesinde kilitli parke taş döşemesi devam ederken, Asri Mezarlıktaki parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Temizlik, peyzaj ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ederken, ihtiyaç olan mahallelerde yeni imar yolu açılması çalışmalarına da başlandı.

Sahadaki çalışmaları yerinde denetleyip gerekli talimatları veren Başkan Çiftci, Gülşehir’deki her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, Gülşehir’i daha modern bir görünüme kavuşturmayı amaçladıklarını vurguladı.

Şehrin muhtelif alanlarında devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinlediklerini de belirten Başkan Çiftci, canla başla çalışan ekibiyle birlikte güzel işler hayata geçirdiğini ifade ederek “Hedefimiz, Gülşehir’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır.” şeklinde konuştu.