Nevşehir Erdal Kesici İle "Bizim Elleri’ Çok Sevdi

Ekim ayından itibaren her Cuma izleyiciyle buluşacak olan fenomen müzik eğlence programı” Erdal Kesici İle Bizim Eller” muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara geldi. Lale Haber ekranlarının sevilen müzik ve eğlence programı Bizim Eller yayınlandığı ilk gün Nevşehirli izleyenler tarafından çok beğenildi.

Lale Haber İnternet Haber sitesi sosyal medya ekranlarından canlı olarak yayınlanan Erdal Kesici ile "Bizim Eller"  müzik eğlence programına telefon ile canlı bağlantı yapan izleyiciler, uzun zamandır böyle programlara hasret kaldıklarını dile getirirken, Program Yapımcısı Erdal Kesici ve Lale Haber sitesi İmtiyaz sahibi Coşkun Sağlamdıne teşekkür ettiler.   

Geçmişten bugüne en sevilen türkü ve şarkıların yer aldığı program müzik şöleninde yerini aldı.  Programın ilk dakikalarında şarkısıyla izleyiciyi selamlayan Hüseyin Nakışlı “Mevsim Mevsim, Aydan Güzel, Sivas caddesi” gibi sevilen şarkılarıyla mest etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi Mustafa Sinan Zenler ve Cemal Boyacı keyifli sohbetleri ve hikâyeleriyle geceye renk katarken söyledikleri birbirinden güzel, Şarkılar izleyenlere müzik ziyafeti yaşattılar.

Bizim Eller müzik eğlence programımızı facebook sayfamız ve https://www.youtube.com/@lalehabertv sayfamızdan canlı izleyebilirsiniz..

Her Cuma saat 19.30'da "Bizim Eller" programında buluşmak dileğiyle...