Ahmet Yiğitoğlu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin Temeli Ortahisar’da Atıldı

TÜRKİYE GÜNDEMİ 16.09.2024 - 18:56, Güncelleme: 16.09.2024 - 19:03
 

Ahmet Yiğitoğlu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin Temeli Ortahisar’da Atıldı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde hayırsever işadamı Ahmet Yiğitoğlu tarafından yaptırılacak olan Ahmet Yiğitoğlu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi temel atma töreni düzenlendi.
Ortahisar’da Ahmet Yiğitoğlu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi’nin temel atma töreni Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ilçe ve belde belediye başkanları, protokol üyeleri ve hayırsever işadamı Ahmet Yiğitoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan burada yaptığı konuşmada, “ 12 derslikli, 4 atölyeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Otelinin İlimize ve ülkemize; büyük katkılar sağlayacağını belirterek; “Nevşehir’imize böyle anlamlı bir eserin kazandırılmasına vesile olan hayırsever iş insanı Ahmet Yiğitoğlu ve ailesine gönülden teşekkür ediyor emeği geçen ve katkı sağlayan diğer kurum ve kişilere de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Vali Ali Fidan’ın konuşmasının ardından Ahmet Yiğitoğlu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi binası temel atma töreni düzenlendi
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde hayırsever işadamı Ahmet Yiğitoğlu tarafından yaptırılacak olan Ahmet Yiğitoğlu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi temel atma töreni düzenlendi.

Ortahisar’da Ahmet Yiğitoğlu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi’nin temel atma töreni Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ilçe ve belde belediye başkanları, protokol üyeleri ve hayırsever işadamı Ahmet Yiğitoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan burada yaptığı konuşmada, “ 12 derslikli, 4 atölyeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Otelinin İlimize ve ülkemize; büyük katkılar sağlayacağını belirterek; “Nevşehir’imize böyle anlamlı bir eserin kazandırılmasına vesile olan hayırsever iş insanı Ahmet Yiğitoğlu ve ailesine gönülden teşekkür ediyor emeği geçen ve katkı sağlayan diğer kurum ve kişilere de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Vali Ali Fidan’ın konuşmasının ardından Ahmet Yiğitoğlu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi binası temel atma töreni düzenlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.