AK Parti 23. Yılını Kutladı

SİYASET 14.08.2024 - 15:58, Güncelleme: 14.08.2024 - 15:58
 

AK Parti 23. Yılını Kutladı

AK Parti Nevşehir Teşkilatı 23. Yıl dönümünü parti binasında kutladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, , İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik kolları Başkanı Necati Yurtbilir, AK Partili Belediye Başkanları, Önceki dönem İl Başkanları ile Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşların katılım sağladığı kutlama programına ilgi yoğundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bir konuşma yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan İl  Başkanı Kemikkıran, “AK Parti, bugün hem Türkiye’de hem de dünyada önemli başarılara imza atmış bir hareket haline gelmiştir. Bu süreçte, milletimizin güveni ve sevgisiyle büyüyen partimiz, her daim milletin yanında, onun sesi ve gücü olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz ve şehirlerimiz AK Parti belediyeciliğiyle çağ atlamış, 23 yıllık süreçte büyük Türkiye’nin inşası için gayretle çalışmıştır. Türkiye, birçok alanda büyük hamleler gerçekleştirmiş, ekonomiden sağlığa, eğitimden dış politikaya kadar her alanda gelişmiştir. AK Parti’nin bir neferi olmaktan her zaman büyük bir mutluluk ve gurur duydum. Bu yolda halkımız için çalışmak, onların huzuru ve refahı için mücadele etmek bizim en büyük onurumuzdur. AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, bu kutlu yürüyüşte mazlumların umudu olan cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedeflere doğru kararlılıkla ilerlemeye, Türkiye’nin aydınlık yarınları için durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin. Milletimize hizmet yolculuğunda çalışmalarımızı bereketlendirsin." dedi. Kemikkıran’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili  Süleyman Özgün; “ 14 Ağustos 2001’den beri milletin sesi olan, Türkiye’nin Partisi AK Parti’miz 23 yaşında! Bu gurur hep birlikte yaşıyoruz. Partimizin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Yerli ve Milli atılımlarıyla ülkemize çağ atlatan, icraatlarıyla destanlar yazan AK Parti'mizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti!” dedi.  
AK Parti Nevşehir Teşkilatı 23. Yıl dönümünü parti binasında kutladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, , İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik kolları Başkanı Necati Yurtbilir, AK Partili Belediye Başkanları, Önceki dönem İl Başkanları ile Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşların katılım sağladığı kutlama programına ilgi yoğundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bir konuşma yaptı.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan İl  Başkanı Kemikkıran, “AK Parti, bugün hem Türkiye’de hem de dünyada önemli başarılara imza atmış bir hareket haline gelmiştir. Bu süreçte, milletimizin güveni ve sevgisiyle büyüyen partimiz, her daim milletin yanında, onun sesi ve gücü olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz ve şehirlerimiz AK Parti belediyeciliğiyle çağ atlamış, 23 yıllık süreçte büyük Türkiye’nin inşası için gayretle çalışmıştır. Türkiye, birçok alanda büyük hamleler gerçekleştirmiş, ekonomiden sağlığa, eğitimden dış politikaya kadar her alanda gelişmiştir. AK Parti’nin bir neferi olmaktan her zaman büyük bir mutluluk ve gurur duydum. Bu yolda halkımız için çalışmak, onların huzuru ve refahı için mücadele etmek bizim en büyük onurumuzdur. AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, bu kutlu yürüyüşte mazlumların umudu olan cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedeflere doğru kararlılıkla ilerlemeye, Türkiye’nin aydınlık yarınları için durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin. Milletimize hizmet yolculuğunda çalışmalarımızı bereketlendirsin." dedi.

Kemikkıran’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili  Süleyman Özgün; “ 14 Ağustos 2001’den beri milletin sesi olan, Türkiye’nin Partisi AK Parti’miz 23 yaşında! Bu gurur hep birlikte yaşıyoruz. Partimizin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

Yerli ve Milli atılımlarıyla ülkemize çağ atlatan, icraatlarıyla destanlar yazan AK Parti'mizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti!” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.