Atamulu Kültür Parkı’nın Çehresi Değişti

İLÇELER 31.07.2024 - 09:08, Güncelleme: 31.07.2024 - 09:08
 

Atamulu Kültür Parkı’nın Çehresi Değişti

Derinkuyu ilçesinde bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı’nın çehresi değişti.
Derinkuyu ilçesinde bulunan ve yıllardır kendi haline bırakılmış halde bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı Taner İnce’nin Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte güzelleşmeye başladı.  Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, “Atıl vaziyette bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı’nın bakımlarını yaparak aktif hale getirdik. Şimdi de parkın içinde bulunan havuzumuza Koi cinsi balıklarımızı bıraktık. Derinkuyu halkının parkın içinde güzel vakit geçirebilmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Derinkuyu ilçesinde bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı’nın çehresi değişti.

Derinkuyu ilçesinde bulunan ve yıllardır kendi haline bırakılmış halde bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı Taner İnce’nin Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte güzelleşmeye başladı. 
Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, “Atıl vaziyette bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı’nın bakımlarını yaparak aktif hale getirdik. Şimdi de parkın içinde bulunan havuzumuza Koi cinsi balıklarımızı bıraktık. Derinkuyu halkının parkın içinde güzel vakit geçirebilmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.