Ayhanlar Köyünde Öğrenciler Özgürlüğün Tadını Gökyüzünde Çıkardılar

EĞİTİM 21.05.2024 - 14:30, Güncelleme: 21.05.2024 - 14:30
 

Ayhanlar Köyünde Öğrenciler Özgürlüğün Tadını Gökyüzünde Çıkardılar

Ayhanlar Köyü ilkokulu öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ayhanlar Köyü bayrak tepede özgürlüğün tadını çocukça yaşadılar.
 "Özgürlüğün tadı Gökyüzünde, Uçurtma Şenliği" nde çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler. Hayırseverler aracılığıyla her bir öğrenciye hediye edilen uçurtmaları gün boyu keyifle gökyüzünde ahenkle uçurdular. Köy muhtarının öğle yemeği ikramında bulunduğu yine bir hayırseverlerin tüm öğrencilere dondurma ikramında bulunduğu etkinlikte Ayhanlar Köyü ilkokulunda eğitim gören 100 öğrenci günü doyasıyla eğlenerek geçirdi. Uçurtma Şenliği Etkinliğine Avanos ilçe Milli Eğitim Müdürü Salih Yıldız, şube müdürü Osman Emlik ve Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç'te katılarak öğrencilerin mutluluğuna tanık oldular. Ayhanlar İlkokulu Kurum müdürü Memiş Bülbül yaptığı açıklamada; Öğrencilerimize uçurtmaları hediye ederek bu mutluluğu yaşatan hayırseverlerimize, köy muhtarımıza ve emeklerini esirgemeyen kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederim. Öğretimin bir parçası olarak gördüğümüz eğitim sosyal ve kültürel etkinliklerle zenginleştirerek devam edeceğiz. Mutlu öğrenci mutlu gelecek dolayısıyla mutlu Türkiye demektir. Dedi.  
Ayhanlar Köyü ilkokulu öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ayhanlar Köyü bayrak tepede özgürlüğün tadını çocukça yaşadılar.

 "Özgürlüğün tadı Gökyüzünde, Uçurtma Şenliği" nde çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler. Hayırseverler aracılığıyla her bir öğrenciye hediye edilen uçurtmaları gün boyu keyifle gökyüzünde ahenkle uçurdular. Köy muhtarının öğle yemeği ikramında bulunduğu yine bir hayırseverlerin tüm öğrencilere dondurma ikramında bulunduğu etkinlikte Ayhanlar Köyü ilkokulunda eğitim gören 100 öğrenci günü doyasıyla eğlenerek geçirdi.

Uçurtma Şenliği Etkinliğine Avanos ilçe Milli Eğitim Müdürü Salih Yıldız, şube müdürü Osman Emlik ve Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç'te katılarak öğrencilerin mutluluğuna tanık oldular.

Ayhanlar İlkokulu Kurum müdürü Memiş Bülbül yaptığı açıklamada; Öğrencilerimize uçurtmaları hediye ederek bu mutluluğu yaşatan hayırseverlerimize, köy muhtarımıza ve emeklerini esirgemeyen kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederim. Öğretimin bir parçası olarak gördüğümüz eğitim sosyal ve kültürel etkinliklerle zenginleştirerek devam edeceğiz. Mutlu öğrenci mutlu gelecek dolayısıyla mutlu Türkiye demektir. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.