Başkan Arı İş Makinesi Kullanıp Temizlik Çalışmalarına Katıldı

NEVŞEHİR 10.06.2024 - 08:26, Güncelleme: 10.06.2024 - 08:26
 

Başkan Arı İş Makinesi Kullanıp Temizlik Çalışmalarına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekipleri ile birlikte sanayi bölgesinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına katıldı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekipleri tarafından hafta sonu Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcıları Veli Kırşehirli ve Hasan İler’den bilgiler alan Arı, çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar diledi. Kendi kullandığı vakumlu süpürge aracı ile temizlik çalışmalarına katılan Arı, belediye personellerine ayran ikramında bulundu. Kurban Bayramı öncesinde tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Arı, “Biliyorsunuz bizim Türkiye’nin en temiz şehri olmak gibi bir hedefimiz var. Bunun için rutin olarak gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarını bayram öncesinde yoğunlaştırdık. İnşaallah bayram tatili süresince şehrimizde bulunacak olan misafirlerimiz ve hemşehrilerimiz pırıl pırıl bir şehir bulacaklar.” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekipleri ile birlikte sanayi bölgesinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına katıldı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekipleri tarafından hafta sonu Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcıları Veli Kırşehirli ve Hasan İler’den bilgiler alan Arı, çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Kendi kullandığı vakumlu süpürge aracı ile temizlik çalışmalarına katılan Arı, belediye personellerine ayran ikramında bulundu.

Kurban Bayramı öncesinde tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Arı, “Biliyorsunuz bizim Türkiye’nin en temiz şehri olmak gibi bir hedefimiz var. Bunun için rutin olarak gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarını bayram öncesinde yoğunlaştırdık. İnşaallah bayram tatili süresince şehrimizde bulunacak olan misafirlerimiz ve hemşehrilerimiz pırıl pırıl bir şehir bulacaklar.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.