Başkan Arı İşyeri Açılışlarına Katıldı

NEVŞEHİR 07.06.2024 - 16:04, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:04
 

Başkan Arı İşyeri Açılışlarına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde iki yeni işyerinin açılışını gerçekleştirdi.
Cuma namazını Nevşehir Kalesi altında bulunan Eski Eski Camii’nde kılan Başkan Arı, namaz çıkışı cami cemaati ile sohbet etti. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Arı, daha sonra ilk olarak Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Caner Aker Optik isimli işyerinin açılış törenine katıldı. Burada dualar eşliğinde davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Arı ardından DJI Teknik Servis ve Atış Ofisi’nin açılışını yaptı. Arı, açılışını yaptığı işyerlerini gezerek işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar diledi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde iki yeni işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Cuma namazını Nevşehir Kalesi altında bulunan Eski Eski Camii’nde kılan Başkan Arı, namaz çıkışı cami cemaati ile sohbet etti. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Arı, daha sonra ilk olarak Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Caner Aker Optik isimli işyerinin açılış törenine katıldı.

Burada dualar eşliğinde davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Arı ardından DJI Teknik Servis ve Atış Ofisi’nin açılışını yaptı.

Arı, açılışını yaptığı işyerlerini gezerek işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.