Başkan Arı, Nissa Buklet Fabrikasında İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR 11.06.2024 - 13:39, Güncelleme: 11.06.2024 - 13:39
 

Başkan Arı, Nissa Buklet Fabrikasında İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında incelemelerde bulunarak üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve turizm sektöründeki konaklama tesisleri için terlik, şampuan, sabun ve saç kremi gibi buklet ürünlerin üretiminin gerçekleştirildiği Nissa Buklet Fabrikasını gezdi. Fabrikanın üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak çalışanlarla bir süre sohbet eden ve bilgiler alan Arı, çalışanlara kolaylıklar diledi. Üretim bandındaki ürünleri inceleyen Arı, ilk döneminde hizmete soktuğu fabrikanın şehrin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlaması açısında oldukça önemli olduğunu kaydetti. Yeniden göreve gelmesinin ardından fabrikaya kazandırılan yeni makineler sayesinde ürün çeşitliliğini de arttırdıklarını ifade eden Arı, fabrikanın yeni yatırımlarla önümüzdeki süreçte daha da büyüyeceğini söyledi. Arı, Kapadokya bölgesinde turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm işletmelerinin yöneticilerini, buklet ürünlerini buradan almaya davet etti. Başkan Arı’ya Nissa Buklet Fabrikasındaki incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çöler, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Berber ve fabrika yöneticileri eşlik etti.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında incelemelerde bulunarak üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve turizm sektöründeki konaklama tesisleri için terlik, şampuan, sabun ve saç kremi gibi buklet ürünlerin üretiminin gerçekleştirildiği Nissa Buklet Fabrikasını gezdi. Fabrikanın üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak çalışanlarla bir süre sohbet eden ve bilgiler alan Arı, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Üretim bandındaki ürünleri inceleyen Arı, ilk döneminde hizmete soktuğu fabrikanın şehrin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlaması açısında oldukça önemli olduğunu kaydetti. Yeniden göreve gelmesinin ardından fabrikaya kazandırılan yeni makineler sayesinde ürün çeşitliliğini de arttırdıklarını ifade eden Arı, fabrikanın yeni yatırımlarla önümüzdeki süreçte daha da büyüyeceğini söyledi.

Arı, Kapadokya bölgesinde turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm işletmelerinin yöneticilerini, buklet ürünlerini buradan almaya davet etti.

Başkan Arı’ya Nissa Buklet Fabrikasındaki incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çöler, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Berber ve fabrika yöneticileri eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.