Başkan Arı Toplumun Tüm Kesimlerini Kucaklıyor

NEVŞEHİR 12.06.2024 - 08:43, Güncelleme: 12.06.2024 - 08:43
 

Başkan Arı Toplumun Tüm Kesimlerini Kucaklıyor

Göreve gelişinin ardından toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bugün de çok sayıda siyasetçi, iş insanı, genç, esnaf, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşları konuk etti.
Belediye dışında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri, çalışma alanlarındaki incelemeleri ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla sürekli iç içe olan ve toplumun tüm kesimlerinin talep, öneri ve isteklerini birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, bugün başkanlık makamında çok sayıda ziyaretçiyi konuk etti. Başkan Arı’yı bugün ziyaret edenler arasında Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nazmi Şahin, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Özlüce Köyü Muhtarı Halit Çakallı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cuma Yorgancı ve beraberindeki dernek yöneticileri, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı ve Boğaz Köyü Muhtarı Bektaş Taşdemir, Ünlü Sanatçı Mithat Körler, İş İnsanı Salih Dirikoç, Abdullah Çatlı’nın abisi Zeki Çatlı ve çok sayıda vatandaş vardı. Misafirleri ile sohbet ederek tebriklerini kabul eden Arı, ayrıca görüş ve önerilerini dinleyerek istişarelerde bulundu.  
Göreve gelişinin ardından toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bugün de çok sayıda siyasetçi, iş insanı, genç, esnaf, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşları konuk etti.

Belediye dışında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri, çalışma alanlarındaki incelemeleri ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla sürekli iç içe olan ve toplumun tüm kesimlerinin talep, öneri ve isteklerini birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, bugün başkanlık makamında çok sayıda ziyaretçiyi konuk etti.

Başkan Arı’yı bugün ziyaret edenler arasında Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nazmi Şahin, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Özlüce Köyü Muhtarı Halit Çakallı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cuma Yorgancı ve beraberindeki dernek yöneticileri, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı ve Boğaz Köyü Muhtarı Bektaş Taşdemir, Ünlü Sanatçı Mithat Körler, İş İnsanı Salih Dirikoç, Abdullah Çatlı’nın abisi Zeki Çatlı ve çok sayıda vatandaş vardı.

Misafirleri ile sohbet ederek tebriklerini kabul eden Arı, ayrıca görüş ve önerilerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.