Başkan Arı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

NEVŞEHİR 07.06.2024 - 08:24, Güncelleme: 07.06.2024 - 08:24
 

Başkan Arı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve beraberindeki İl Genel Meclis Üyeleri, Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü ve muhtar azaları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, KY Enerji yetkililer ve vatandaşları konuk etti. Başkanlık makamında ayrı ayrı konuk ettiği tüm misafirlerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Arı, konuklarının tebriklerini kabul etti. Konukları ile sohbet eden Arı, başarı dilekleri için teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Arı, “İlk dönemimizde şehrimize önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdık. Şimdi önümüzdeki 5 yılda bu çalışmalarımızın çok daha fazlasını yaparak şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Biz başarının istişare, birlik ve beraberlikten geldiğini çok iyi biliyoruz. Bunun için tüm paydaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza ortak paydamız olan Nevşehir’e güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve beraberindeki İl Genel Meclis Üyeleri, Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü ve muhtar azaları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, KY Enerji yetkililer ve vatandaşları konuk etti. Başkanlık makamında ayrı ayrı konuk ettiği tüm misafirlerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Arı, konuklarının tebriklerini kabul etti.

Konukları ile sohbet eden Arı, başarı dilekleri için teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Arı, “İlk dönemimizde şehrimize önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdık. Şimdi önümüzdeki 5 yılda bu çalışmalarımızın çok daha fazlasını yaparak şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Biz başarının istişare, birlik ve beraberlikten geldiğini çok iyi biliyoruz. Bunun için tüm paydaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza ortak paydamız olan Nevşehir’e güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.