Bayramda hava nasıl olacak

NEVŞEHİR 14.06.2024 - 10:54, Güncelleme: 14.06.2024 - 10:54
 

Bayramda hava nasıl olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de Kurban Bayramı’nda havaların Güneşli geçeceği bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de Kurban Bayramı’nda güneşli bir hava bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, “Bölgemiz genelinin Cumartesi gününden itibaren sıcaklıkların daha da artacağı tahmin edilmektedir. İşte Kurban Bayramı’nda hava durumu 15 Haziran Cumartesi (Arefe) günü çoğunlukla güneşli geçecek en yüksek 30 en düşük ise 13 derece olması bekleniyor. Bayramın 1. günü 16 Haziran Pazar: Bol güneşli en yüksek 28 en düşük ise 13 derece olması bekleniyor. Bayramın 2. günü 17 Haziran Pazartesi: Bol güneşli en yüksek 30 en düşük ise 14 derece olması bekleniyor. Bayramın 3. günü 18 Haziran Salı: Bol güneşli en yüksek 29 en düşük ise 12 derece olması bekleniyor. Bayramın 4. günü 19 Haziran Çarşamba : Bol güneşli en yüksek 29 en düşük ise 11 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de Kurban Bayramı’nda havaların Güneşli geçeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de Kurban Bayramı’nda güneşli bir hava bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, “Bölgemiz genelinin Cumartesi gününden itibaren sıcaklıkların daha da artacağı tahmin edilmektedir.

İşte Kurban Bayramı’nda hava durumu

15 Haziran Cumartesi (Arefe) günü çoğunlukla güneşli geçecek en yüksek 30 en düşük ise 13 derece olması bekleniyor.

Bayramın 1. günü 16 Haziran Pazar: Bol güneşli en yüksek 28 en düşük ise 13 derece olması bekleniyor.

Bayramın 2. günü 17 Haziran Pazartesi: Bol güneşli en yüksek 30 en düşük ise 14 derece olması bekleniyor.

Bayramın 3. günü 18 Haziran Salı: Bol güneşli en yüksek 29 en düşük ise 12 derece olması bekleniyor.

Bayramın 4. günü 19 Haziran Çarşamba : Bol güneşli en yüksek 29 en düşük ise 11 derece olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.