Belediye Başkanı Rasim Arı’dan TYT Ve Dil Sınavı İl Birincilerine İngiltere Tatili

NEVŞEHİR 07.06.2024 - 16:16, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:16
 

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan TYT Ve Dil Sınavı İl Birincilerine İngiltere Tatili

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) hafta sonu gerçekleştirilecek TYT ve Dil sınavlarında il birincisi olan iki genci bir haftalık İngiltere tatili ile ödüllendireceklerini açıkladı.
Belediye Başkanı Arı, 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yayımladığı mesajında, hayallerini kurdukları mesleklere kavuşma yolunda ilk adımı atarak geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir aşama olarak nitelendiren YKS’ye yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanan tüm adayların ve fedakâr ailelerinin heyecanını yürekten paylaştığını belirtti. Güçlü ve büyük Türkiye’nin mimarları, geleceğimizin teminatı olan gençlere, stresten ve heyecandan uzak hedeflerine ulaşabilecekleri başarılı bir sınav süreci geçirmelerini dileyen Arı, Nevşehir’de 10 bin 501 öğrencinin katılacağı sınavlarda, Nevşehir Belediyesi olarak TYT ve Dil Sınavı il birincilerini İngiltere tatili ile ödüllendireceklerini duyurdu. “Sınavlarda ter dökecek tüm gençlerimize bir ağabeyleri olarak ben yürekten inanıyor ve güveniyorum. Sevgili gençler; kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığı bilin. İnşaallah her biriniz emeğinizin, birikiminizin karşılığını alacak ve ülkemizin geleceğinde önemli görevler üstleneceksiniz. Ancak şunu da belirtmek isterim ki; sınavın neticesi ne olursa olsun sizler bizim her zaman en kıymetli hazinelerimizsiniz. Bu sınavın, hayalini kurduğunuz geleceğe atılan güzel bir adım olmasını temenni ediyor sizleri yetiştiren, emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerinize teşekkür ederek selamlarımı iletiyorum.” dedi. Başkan Arı ayrıca, öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için sınav saatleri içerisinde özellikle trafikte ve inşaatlarda gürültü yapılmamasını istedi. Bu konuda Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayan Arı, sınav bölgelerine yakın alanlarda yapılan inşaat çalışmalarının sınav bitimine kadar durdurulacağını ve okul çevrelerindeki gürültü kirliğine karşı da Zabıta ekiplerinin denetimlerini sıklaştıracaklarını açıkladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) hafta sonu gerçekleştirilecek TYT ve Dil sınavlarında il birincisi olan iki genci bir haftalık İngiltere tatili ile ödüllendireceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Arı, 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yayımladığı mesajında, hayallerini kurdukları mesleklere kavuşma yolunda ilk adımı atarak geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir aşama olarak nitelendiren YKS’ye yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanan tüm adayların ve fedakâr ailelerinin heyecanını yürekten paylaştığını belirtti.

Güçlü ve büyük Türkiye’nin mimarları, geleceğimizin teminatı olan gençlere, stresten ve heyecandan uzak hedeflerine ulaşabilecekleri başarılı bir sınav süreci geçirmelerini dileyen Arı, Nevşehir’de 10 bin 501 öğrencinin katılacağı sınavlarda, Nevşehir Belediyesi olarak TYT ve Dil Sınavı il birincilerini İngiltere tatili ile ödüllendireceklerini duyurdu.

“Sınavlarda ter dökecek tüm gençlerimize bir ağabeyleri olarak ben yürekten inanıyor ve güveniyorum. Sevgili gençler; kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığı bilin. İnşaallah her biriniz emeğinizin, birikiminizin karşılığını alacak ve ülkemizin geleceğinde önemli görevler üstleneceksiniz. Ancak şunu da belirtmek isterim ki; sınavın neticesi ne olursa olsun sizler bizim her zaman en kıymetli hazinelerimizsiniz. Bu sınavın, hayalini kurduğunuz geleceğe atılan güzel bir adım olmasını temenni ediyor sizleri yetiştiren, emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerinize teşekkür ederek selamlarımı iletiyorum.” dedi.

Başkan Arı ayrıca, öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için sınav saatleri içerisinde özellikle trafikte ve inşaatlarda gürültü yapılmamasını istedi.

Bu konuda Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayan Arı, sınav bölgelerine yakın alanlarda yapılan inşaat çalışmalarının sınav bitimine kadar durdurulacağını ve okul çevrelerindeki gürültü kirliğine karşı da Zabıta ekiplerinin denetimlerini sıklaştıracaklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.