Bul’dan Ulu Önder’e mesaj

BELEDİYELER 07.05.2024 - 09:03, Güncelleme: 07.05.2024 - 09:03
 

Bul’dan Ulu Önder’e mesaj

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ve beraberindekiler Anıtkabir'i ziyaret etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ve Belediye Meclis üyeleri (CHP ve AK Parti’li) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etti ve çelenk koydu.   Anıtkabiri ziyaret eden ve anıtkabir özel defterini imzalayan Bul, yazısına “Türkiye Cumhuriyeti’nin Ulu Önderi Aziz Atatürk” diye başladı. Bu satırların yazılmasını sağlayan 25 bin 76 vatansever Ürgüp’lü ve Belediye Meclis üyeleri ile aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz diyerek yazısına son verdi. Anıtkabir'i ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ve Belediye Meclis üyeleri hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.  
Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ve beraberindekiler Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ve Belediye Meclis üyeleri (CHP ve AK Parti’li) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etti ve çelenk koydu.

 

Anıtkabiri ziyaret eden ve anıtkabir özel defterini imzalayan Bul, yazısına “Türkiye Cumhuriyeti’nin Ulu Önderi Aziz Atatürk” diye başladı. Bu satırların yazılmasını sağlayan 25 bin 76 vatansever Ürgüp’lü ve Belediye Meclis üyeleri ile aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz diyerek yazısına son verdi.

Anıtkabir'i ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ve Belediye Meclis üyeleri hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.