Çocuk ve Gençler İçin Ücretsiz Yaz Spor Okulları Açılıyor

NEVŞEHİR 24.06.2024 - 16:11, Güncelleme: 24.06.2024 - 16:11
 

Çocuk ve Gençler İçin Ücretsiz Yaz Spor Okulları Açılıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla Yaz Spor Okulları açılacak.
Çocukların spor yapmasını sağlamak, spor bilinçlerini geliştirmek, yaz tatillerini verimli hale getirmek ve geleceğin sporcularını bulup yetiştirmek için Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen yaz spor okullarına kayıtlar başladı. Gençlik Akademisi bünyesindeki deneyimli spor eğitmenleri gözetiminde, Atletizm, Futbol, Halter, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Spor Tırmanışı, Güreş, Teakwondo, Su Topu, Modern Okçuluk, Pilates ve POMEM ve BESYO Hazırlık gibi 12 farklı branşta çocuk ve gençlere hizmet edecek olan yaz spor okullarından vatandaşlar ücretsiz olacak yararlanabilecek. Kontenjanların sınırlı tutulacağı Yaz Spor Okulları’ndaki kurslara katılmak isteyenler 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında www.nevsehir.bel.tr adresinden online kayıt yaptırabilecekler.
Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla Yaz Spor Okulları açılacak.

Çocukların spor yapmasını sağlamak, spor bilinçlerini geliştirmek, yaz tatillerini verimli hale getirmek ve geleceğin sporcularını bulup yetiştirmek için Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen yaz spor okullarına kayıtlar başladı.

Gençlik Akademisi bünyesindeki deneyimli spor eğitmenleri gözetiminde, Atletizm, Futbol, Halter, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Spor Tırmanışı, Güreş, Teakwondo, Su Topu, Modern Okçuluk, Pilates ve POMEM ve BESYO Hazırlık gibi 12 farklı branşta çocuk ve gençlere hizmet edecek olan yaz spor okullarından vatandaşlar ücretsiz olacak yararlanabilecek.

Kontenjanların sınırlı tutulacağı Yaz Spor Okulları’ndaki kurslara katılmak isteyenler 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında www.nevsehir.bel.tr adresinden online kayıt yaptırabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.