Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

NEVŞEHİR 15.06.2024 - 12:48, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:48
 

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İnce, mesajında şu ifadelere yer verdi: İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir. Birlik olmanın, beraberlik içerisinde kenetlenerek geleceğe umutla bakabilmenin, barışın esenliğin, teslimiyetin ve fedakârlığın yoğun yaşandığı Kurban Bayramı'nda, milli ve manevi duygularımızı daha da sağlamlaştırmalı, toplumsal ve kutsal değerlerimize sahip çıkmalı, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her alanına taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz bilinciyle hareket etmeli, köklü bir medeniyetin evlatları olarak, miras aldığımız milli ve manevi duygularımızı, her daim canlı tutarak gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Derinkuyu’lu hemşehrilerimin ve vatandaşlarımın Kurban Bayramı'nı kutluyor, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İnce, mesajında şu ifadelere yer verdi:

İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir.

Birlik olmanın, beraberlik içerisinde kenetlenerek geleceğe umutla bakabilmenin, barışın esenliğin, teslimiyetin ve fedakârlığın yoğun yaşandığı Kurban Bayramı'nda, milli ve manevi duygularımızı daha da sağlamlaştırmalı, toplumsal ve kutsal değerlerimize sahip çıkmalı, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her alanına taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz bilinciyle hareket etmeli, köklü bir medeniyetin evlatları olarak, miras aldığımız milli ve manevi duygularımızı, her daim canlı tutarak gelecek kuşaklara aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Derinkuyu’lu hemşehrilerimin ve vatandaşlarımın Kurban Bayramı'nı kutluyor, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.