Dünyanın en sıra dışı oteli Kapadokya'dan seçildi

TURİZM 11.05.2022 - 14:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Dünyanın en sıra dışı oteli Kapadokya'dan seçildi

Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel Dünyanın en sıra dışı oteli seçildi.
    Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet veren Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel, Ürgüp’ün Kapadokya bölgesinin dünyaya bir kez daha adını duyurdu.   Dünyaca ünlü Tripadvisor internet sitesi dünyanın en iyi, en lüks, Avrupa’nın en iyi, en lüks ve dünyanın en sıra dışı otellerini açıkladı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet vermekte olan Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel’de almış olduğu 5 ödül ile Ürgüp ve Kapadokya adını bir kez daha tüm dünyaya duyurdu.   Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel, dünyanın en iyi 6.oteli, Avrupa’nın en iyi 4.oteli, Dünyanın en lüks 3.oteli, Avrupa’nın en lüks 3.oteli ve Dünyanın en sıra dışı 1.oteli seçildi.
Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel Dünyanın en sıra dışı oteli seçildi.

 

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet veren Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel, Ürgüp’ün Kapadokya bölgesinin dünyaya bir kez daha adını duyurdu.

 

Dünyaca ünlü Tripadvisor internet sitesi dünyanın en iyi, en lüks, Avrupa’nın en iyi, en lüks ve dünyanın en sıra dışı otellerini açıkladı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet vermekte olan Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel’de almış olduğu 5 ödül ile Ürgüp ve Kapadokya adını bir kez daha tüm dünyaya duyurdu.

 

Kayakapı Premium Caves Cappadocia Hotel, dünyanın en iyi 6.oteli, Avrupa’nın en iyi 4.oteli, Dünyanın en lüks 3.oteli, Avrupa’nın en lüks 3.oteli ve Dünyanın en sıra dışı 1.oteli seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.