Ferfene Çat Kadın Kooperatifi'nden NTB'ye ziyaret

NEVŞEHİR 29.05.2024 - 08:35, Güncelleme: 29.05.2024 - 08:35
 

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi'nden NTB'ye ziyaret

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın, Nevşehir Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.
Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevriye Gözkaya, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın ve ekibi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak'ın da hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, "Tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ile Nevşehir'in verimli topraklarında yetişen üzümü, asma yaprağı, buğdayı, kabak çekirdeği, patatesi, bademi, iğdesi ve daha birçok tarım ürünleriyle adından söz ettiren Nevşehir’imizi ve yöresel ürünlerini tanıtmak için kadın girişimcilerimize gereken desteği vermekten mutluluk duyarız" dedi. Başkan Salaş, üreterek hem Nevşehir’imize hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan üretici kadınlara çalışmalarında başarılar diledi. Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın'da, "Bugün Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın İbrahim Salaş beye ziyarette bulunduk ve çalışmalarımız hakkında işbirliği görüşmeleri yaptık. Kendisine ve Genel Sekreter Uslu Tombalak beye teşekkür ediyoruz" dedi. Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve çekilen fotoğraf ile son buldu.  
Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın, Nevşehir Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevriye Gözkaya, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın ve ekibi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak'ın da hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, "Tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ile Nevşehir'in verimli topraklarında yetişen üzümü, asma yaprağı, buğdayı, kabak çekirdeği, patatesi, bademi, iğdesi ve daha birçok tarım ürünleriyle adından söz ettiren Nevşehir’imizi ve yöresel ürünlerini tanıtmak için kadın girişimcilerimize gereken desteği vermekten mutluluk duyarız" dedi.

Başkan Salaş, üreterek hem Nevşehir’imize hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan üretici kadınlara çalışmalarında başarılar diledi.

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın'da, "Bugün Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın İbrahim Salaş beye ziyarette bulunduk ve çalışmalarımız hakkında işbirliği görüşmeleri yaptık. Kendisine ve Genel Sekreter Uslu Tombalak beye teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve çekilen fotoğraf ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.