Gülşehir’de şehit aileleri ve gaziler, iftarda bir araya geldi

İLÇELER 25.03.2023 - 11:54, Güncelleme: 25.03.2023 - 11:54
 

Gülşehir’de şehit aileleri ve gaziler, iftarda bir araya geldi

Gülşehir’de yaşayan şehit aileleri ve gaziler, Ramazan’ın 2. Gününde iftar sofrasında buluştu.
  Gülşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Gülşehirli birçok vatandaş yer aldı. İftar yemeğine katılan isimlerden biri de Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi oldu. Vatandaşlarla sohbet eden, ihtiyaç ve fikirlerini dinleyen Çiftçi, Gülşehir halkına Ramazan-ı Şerif’lerinin hayırlı olmasını temenni etti. İftar sonrası aileler ve Başkan Çiftçi hatıra fotoğrafı çekildi.
Gülşehir’de yaşayan şehit aileleri ve gaziler, Ramazan’ın 2. Gününde iftar sofrasında buluştu.

 

Gülşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Gülşehirli birçok vatandaş yer aldı. İftar yemeğine katılan isimlerden biri de Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi oldu.

Vatandaşlarla sohbet eden, ihtiyaç ve fikirlerini dinleyen Çiftçi, Gülşehir halkına Ramazan-ı Şerif’lerinin hayırlı olmasını temenni etti.

İftar sonrası aileler ve Başkan Çiftçi hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.