İlköğretim Haftası Kutlu Olsun

EĞİTİM 10.09.2024 - 15:11, Güncelleme: 10.09.2024 - 15:11
 

İlköğretim Haftası Kutlu Olsun

Nevşehir’de ilköğretim haftası kutlamaları devam ediyor.
Vali Vekili  Kübra Karaalioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve il protokol üyeleri ile birlikte,  2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.   100. Yıl Cumhuriyet Yıl İlkokulu’nda düzenlenen programda Vali Vekili Karaalioğlu, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek, öğrenciler tarafından hazırlanan aktiviteleri izledi.   Vali Vekili Karaalioğlu, il protokol üyeleri ile birlikte ilk ders zilini çalarak, daha sonra sınıfları tek tek gezip öğrencilere derslerinde başarılar diledi.  
Nevşehir’de ilköğretim haftası kutlamaları devam ediyor.

Vali Vekili  Kübra Karaalioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve il protokol üyeleri ile birlikte,  2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

 

100. Yıl Cumhuriyet Yıl İlkokulu’nda düzenlenen programda Vali Vekili Karaalioğlu, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek, öğrenciler tarafından hazırlanan aktiviteleri izledi.

 

Vali Vekili Karaalioğlu, il protokol üyeleri ile birlikte ilk ders zilini çalarak, daha sonra sınıfları tek tek gezip öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.