Genç Nevşehirliler Derneğinden bir ilk daha

NEVŞEHİR 31.05.2022 - 09:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Genç Nevşehirliler Derneğinden bir ilk daha

Ankara’da yaşayan Nevşehirliler ilk defa Anıtkabir Resmi Törenini bir Dernek çatısı altında gerçekleştirecek
    Ankara’da yaşayan Nevşehirliler ilk defa Anıtkabir Resmi Törenini bir Dernek çatısı altında gerçekleştirecek. Genç Nevşehirliler Derneği yönetiminin ve üyelerinin girişimi ile Anıtkabir Komutanlığı'ndan alınan izin ile Nevşehirliler Ata'ya saygı duruşuna katılacak. Dernek kurucu başkanı Ziya Ağca tüm hemşerilerilerimizin bu anlamlı buluşmaya katılmasını önemle rica ediyor.   11 Haziran saat 11.00'de Anıtkabir'de Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Derneğimizin resmi tören eşliğinde anma programına siz değerli hemşirelerimizi davet ediyoruz.
Ankara’da yaşayan Nevşehirliler ilk defa Anıtkabir Resmi Törenini bir Dernek çatısı altında gerçekleştirecek

 

 

Ankara’da yaşayan Nevşehirliler ilk defa Anıtkabir Resmi Törenini bir Dernek çatısı altında gerçekleştirecek. Genç Nevşehirliler Derneği yönetiminin ve üyelerinin girişimi ile Anıtkabir Komutanlığı'ndan alınan izin ile Nevşehirliler Ata'ya saygı duruşuna katılacak. Dernek kurucu başkanı Ziya Ağca tüm hemşerilerilerimizin bu anlamlı buluşmaya katılmasını önemle rica ediyor.

 

11 Haziran saat 11.00'de Anıtkabir'de Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Derneğimizin resmi tören eşliğinde anma programına siz değerli hemşirelerimizi davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.