Avrupa Şampiyonu Şaziye Erdoğan, Nevşehir'de coşkuyla karşılandı

GÜNCEL 02.06.2022 - 19:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avrupa Şampiyonu Şaziye Erdoğan, Nevşehir'de coşkuyla karşılandı

Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan milli halterci Şaziye Erdoğan’a Nevşehir’de coşkulu karşılama düzenlendi.
  39 ülkeden 326 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 45 kg kategorisinde koparmada 73, silkmede 90 ve toplamda ise 163 kiloluk dereceyle 3 altın madalya kazanarak Avrupa Halter Şampiyonu olan Milli Sporcumuz hemşerimiz Şaziye Erdoğan, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından karşılandı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Avrupa Şampiyonu olarak 3 madalya kazanan Şaziye Erdoğan bizleri gururlandırdı dedi. Vali Becel,  “Gerçekten son zamanlarda sporcularımız bizi hem Avrupa’da hem dünyada gururlandırıyorlar. Büyük başarılara imza atıyorlar. Bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Şaziye ile ayrı gurur duyuyoruz çünkü aynı zamanda Nevşehirli. Milli sporcumuz, halterde Avrupa şampiyonu oldu. 3 Altın madalya ile gururlandırdı. Kendisinden sonra gelecek hem kız evlatlarımıza hem sporcularımıza, gençlerimize büyük bir ilham kaynağı olacak inşallah. Tebrik ediyoruz. Nevşehir halkı adına Nevşehir adına teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Yolu açık olsun. Başarıları daim olsun” dedi.     Arnavutluk’ta düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonasında 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Şaziye Erdoğan ise kendisine yapılan karşılama töreninde duygu dolu anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Avrupa Şampiyona Şaziye Erdoğan yaptığı açıklamada, “Avrupa Şampiyonasında 3 altın madalya aldım, geldim. Ülkeme ve sizlere armağan ediyorum. Önümüzde şuan Akdeniz Oyunları ve İslam Oyunları var. Bakalım çok az bir süre var. İnşallah orada da ülkemi temsil edip altın madalya getirmek istiyorum. 10 yaşımda başladım bu spora birçok ülke gördüm ve birçok başarıya ulaştım. İnsan durduğu yerde başarıya ulaşamıyor. Bu basamakları çıkabilmek için, Türk bayrağımızı dalgalandırabilmemiz için canla başla bir sporla uğraşmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.   Avrupa şampiyonu Şaziye Erdoğan karşılama törenin ardından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de Avrupa şampiyonu olan Şaziye Erdoğan’a altın hediye etti.  
Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan milli halterci Şaziye Erdoğan’a Nevşehir’de coşkulu karşılama düzenlendi.

 

39 ülkeden 326 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 45 kg kategorisinde koparmada 73, silkmede 90 ve toplamda ise 163 kiloluk dereceyle 3 altın madalya kazanarak Avrupa Halter Şampiyonu olan Milli Sporcumuz hemşerimiz Şaziye Erdoğan, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından karşılandı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Avrupa Şampiyonu olarak 3 madalya kazanan Şaziye Erdoğan bizleri gururlandırdı dedi. Vali Becel,  “Gerçekten son zamanlarda sporcularımız bizi hem Avrupa’da hem dünyada gururlandırıyorlar. Büyük başarılara imza atıyorlar. Bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Şaziye ile ayrı gurur duyuyoruz çünkü aynı zamanda Nevşehirli. Milli sporcumuz, halterde Avrupa şampiyonu oldu. 3 Altın madalya ile gururlandırdı. Kendisinden sonra gelecek hem kız evlatlarımıza hem sporcularımıza, gençlerimize büyük bir ilham kaynağı olacak inşallah. Tebrik ediyoruz. Nevşehir halkı adına Nevşehir adına teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Yolu açık olsun. Başarıları daim olsun” dedi.  

 

Arnavutluk’ta düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonasında 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Şaziye Erdoğan ise kendisine yapılan karşılama töreninde duygu dolu anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Avrupa Şampiyona Şaziye Erdoğan yaptığı açıklamada, “Avrupa Şampiyonasında 3 altın madalya aldım, geldim. Ülkeme ve sizlere armağan ediyorum. Önümüzde şuan Akdeniz Oyunları ve İslam Oyunları var. Bakalım çok az bir süre var. İnşallah orada da ülkemi temsil edip altın madalya getirmek istiyorum. 10 yaşımda başladım bu spora birçok ülke gördüm ve birçok başarıya ulaştım. İnsan durduğu yerde başarıya ulaşamıyor. Bu basamakları çıkabilmek için, Türk bayrağımızı dalgalandırabilmemiz için canla başla bir sporla uğraşmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Avrupa şampiyonu Şaziye Erdoğan karşılama törenin ardından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de Avrupa şampiyonu olan Şaziye Erdoğan’a altın hediye etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.