Gülşehir HEM'e teşekkür belgesi

İLÇELER 30.06.2022 - 11:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir HEM'e teşekkür belgesi

Yapılan iyilik projesinden dolayı Deniz Feneri Derneği tarafından kuruma Teşekkür belgesi takdim edildi
    NEVŞEHİR(MHA) Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Deniz Feneri Derneği iş birliği ile 'Hayat Boyu İyilikte Yarışıyor' projesi kapsamında Gülşehir Halk Eğitim Merkezi tarafından Uganda'da su kuyusu açıldı. Ayrıca 42 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı.  Yapılan iyilik projesinden dolayı Deniz Feneri Derneği tarafından kuruma Teşekkür belgesi takdim etti.  Gülşehir Halk Eğitim merkezince yapılan açıklamada; "İyilik Projesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve katkıda bulunan tüm iyiliksever insanlara teşekkür ediyoruz" denildi. 
Yapılan iyilik projesinden dolayı Deniz Feneri Derneği tarafından kuruma Teşekkür belgesi takdim edildi

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Deniz Feneri Derneği iş birliği ile 'Hayat Boyu İyilikte Yarışıyor' projesi kapsamında Gülşehir Halk Eğitim Merkezi tarafından Uganda'da su kuyusu açıldı. Ayrıca 42 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı. 

Yapılan iyilik projesinden dolayı Deniz Feneri Derneği tarafından kuruma Teşekkür belgesi takdim etti. 

Gülşehir Halk Eğitim merkezince yapılan açıklamada; "İyilik Projesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve katkıda bulunan tüm iyiliksever insanlara teşekkür ediyoruz" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.