Uçhisar Belediyesi ile Karakol Belediyesi kardeşlik protokolü imzalandı

BELEDİYELER 02.07.2022 - 18:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Uçhisar Belediyesi ile Karakol Belediyesi kardeşlik protokolü imzalandı

Kırgızistan Issık Göl şehrinin Karakol Belediyesi ile Uçhisar Belediyesi arasında bağların ve işbirliğin güçlenerek geliştirilmesi için ilk adım olan protokol Karakol Karagat otelinin toplantı salonunda yer alan tören ile imzalanarak hayata geçirildi.
    Kırgızistan Issık Göl şehrinin Karakol Belediyesi ile Uçhisar Belediyesi arasında bağların ve işbirliğin güçlenerek geliştirilmesi için ilk adım olan protokol Karakol Karagat otelinin toplantı salonunda  yer  alan tören ile imzalanarak hayata geçirildi. Törende konuşma yapan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, “Kırgızistan’la tarihi kültür ve sosyolojik bağlarımız olduğundan dolayı, Karakol Belediyesi ile kardeşlik protokolüne imza atmak bizim için önemli bir gelişme. Kırgızistan ile olan milli birliğimiz bizi birbirimize daha yakın kılmaktadır. Bununla birlikte gelneksel kültürümüzün devam ettirilmesi ve öğrenilmesive bilgi alışverişinde bulunulması için karşılıklı ziyaretlerimiz devam edecektir. Yakın bir zamanda Karakol Belediye Başkanı Ermat Camayev ve heyetini Kasabamızda kardeşlik adına ilk adım olan ve açılışını kısa bir süre içinde gerçekleştireceğimiz  Kırgızistan-Karakol  Parkının açılışına bekliyoruz. Protokolün her iki belediye için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulunurken Karakol Belediye Başkanı Ermat Camayev ise: “Protokolun iki belediyeye de eğitim, kültür, turizm ve ticaret alanında ciddi bir katkı sağlamasını diliyorum. Ulkelerimiz arasında süregelen ilişkilere uygun olarak şehirlerimizi birbirine kardeş belediye ilan ediyoruz” dedi.  Konuşmaların ardından kardeş kent belediye protokolüne imzalar atıldı.
Kırgızistan Issık Göl şehrinin Karakol Belediyesi ile Uçhisar Belediyesi arasında bağların ve işbirliğin güçlenerek geliştirilmesi için ilk adım olan protokol Karakol Karagat otelinin toplantı salonunda yer alan tören ile imzalanarak hayata geçirildi.

 

 

Kırgızistan Issık Göl şehrinin Karakol Belediyesi ile Uçhisar Belediyesi arasında bağların ve işbirliğin güçlenerek geliştirilmesi için ilk adım olan protokol Karakol Karagat otelinin toplantı salonunda  yer  alan tören ile imzalanarak hayata geçirildi.


Törende konuşma yapan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, “Kırgızistan’la tarihi kültür ve sosyolojik bağlarımız olduğundan dolayı, Karakol Belediyesi ile kardeşlik protokolüne imza atmak bizim için önemli bir gelişme. Kırgızistan ile olan milli birliğimiz bizi birbirimize daha yakın kılmaktadır. Bununla birlikte gelneksel kültürümüzün devam ettirilmesi ve öğrenilmesive bilgi alışverişinde bulunulması için karşılıklı ziyaretlerimiz devam edecektir. Yakın bir zamanda Karakol Belediye Başkanı Ermat Camayev ve heyetini Kasabamızda kardeşlik adına ilk adım olan ve açılışını kısa bir süre içinde gerçekleştireceğimiz  Kırgızistan-Karakol  Parkının açılışına bekliyoruz. Protokolün her iki belediye için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulunurken Karakol Belediye Başkanı Ermat Camayev ise: “Protokolun iki belediyeye de eğitim, kültür, turizm ve ticaret alanında ciddi bir katkı sağlamasını diliyorum. Ulkelerimiz arasında süregelen ilişkilere uygun olarak şehirlerimizi birbirine kardeş belediye ilan ediyoruz” dedi. 


Konuşmaların ardından kardeş kent belediye protokolüne imzalar atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.