Başkan Kaya'dan itidalli olalım çağrısı

SİYASET 07.07.2022 - 13:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Kaya'dan itidalli olalım çağrısı

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, geçtiğimiz aylarda ister istemez serzenişlerde bulunan vatandaş son aylardaki ekonomik dalgalanmalara karşın şimdi daha bilinçli ve itidalli olduğunu dile getirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, geçtiğimiz aylarda ister istemez serzenişlerde bulunan vatandaş son aylardaki ekonomik dalgalanmalara karşın şimdi daha bilinçli ve itidalli olduğunu dile getirdi.   Rusya - Ukrayna savaşı ve Türkiye'nin özellikle enerjide dışa bağımlılığı gibi nedenlerle akaryakıt başta olmak üzere birçok kalemde ortaya çıkan ekonomik dalgalanmaların ilk günlerde vatandaşların serzenişleriyle karşılansa da şimdilerde vatandaşın konuya dair bilgilendirilmesiyle birlikte tepkilerin dindiğini kaydeden MHP İl Başkanı İlhan Kaya, dolarda yaşanan ve son iki haftadır durağanlaşan durumun yıl sonuna doğru daha da iyi sinyaller vermesini beklediklerini dile getirdi.   Cumhur İttifakı paydaşı olarak ekonomik dalgalanmalarla ilgili yaşanan sıkıntıyı gittikleri her ortamda vatandaşa anlattıklarını da sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı Kaya, enflasyondaki artış hızının da son günlerde dizginleşmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde ekonominin daha iyi bir hale geleceğine inandıklarını ifade etti.  
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, geçtiğimiz aylarda ister istemez serzenişlerde bulunan vatandaş son aylardaki ekonomik dalgalanmalara karşın şimdi daha bilinçli ve itidalli olduğunu dile getirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, geçtiğimiz aylarda ister istemez serzenişlerde bulunan vatandaş son aylardaki ekonomik dalgalanmalara karşın şimdi daha bilinçli ve itidalli olduğunu dile getirdi.  

Rusya - Ukrayna savaşı ve Türkiye'nin özellikle enerjide dışa bağımlılığı gibi nedenlerle akaryakıt başta olmak üzere birçok kalemde ortaya çıkan ekonomik dalgalanmaların ilk günlerde vatandaşların serzenişleriyle karşılansa da şimdilerde vatandaşın konuya dair bilgilendirilmesiyle birlikte tepkilerin dindiğini kaydeden MHP İl Başkanı İlhan Kaya, dolarda yaşanan ve son iki haftadır durağanlaşan durumun yıl sonuna doğru daha da iyi sinyaller vermesini beklediklerini dile getirdi.  

Cumhur İttifakı paydaşı olarak ekonomik dalgalanmalarla ilgili yaşanan sıkıntıyı gittikleri her ortamda vatandaşa anlattıklarını da sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı Kaya, enflasyondaki

artış hızının da son günlerde dizginleşmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde ekonominin daha iyi bir hale geleceğine inandıklarını ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.