AK Parti Milletvekili Açıkgöz’den Kurban Bayramı mesajı

GÜNCEL 08.07.2022 - 14:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

AK Parti Milletvekili Açıkgöz’den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Açıkgöz mesajında şunları kaydetti; ‘Bayram; sevgiyi, muhabbeti ve samimiyeti paylaştıkça bereketlenir. Bayramda sıla-i rahime, sevdiklerimize ulaşmak için çıktığımız yollarda trafik kurallarına uyarak güvenli ve konforlu bir şekilde sevdiklerinize kavuşmanızı dilerim. Hac farizamızı yerine getirmek niyetiyle bulunduğumuz kutlu belde Kabe’den Mübarek Kurban Bayramı’mızı en kalbi duygularımla kutlar; bayramımızın Nevşehir’imize, ülkemize, milletimize, İslam dünyamıza ve tüm insanlık âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve kalıcı dünya barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Allah’ın selamı, rahmeti, mağfireti ve bereketi üzerimize olsun. Selam ve dua ile’ dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Açıkgöz mesajında şunları kaydetti; ‘Bayram; sevgiyi, muhabbeti ve samimiyeti paylaştıkça bereketlenir. Bayramda sıla-i rahime, sevdiklerimize ulaşmak için çıktığımız yollarda trafik kurallarına uyarak güvenli ve konforlu bir şekilde sevdiklerinize kavuşmanızı dilerim.

Hac farizamızı yerine getirmek niyetiyle bulunduğumuz kutlu belde Kabe’den Mübarek Kurban Bayramı’mızı en kalbi duygularımla kutlar; bayramımızın Nevşehir’imize, ülkemize, milletimize, İslam dünyamıza ve tüm insanlık âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve kalıcı dünya barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Allah’ın selamı, rahmeti, mağfireti ve bereketi üzerimize olsun. Selam ve dua ile’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.