Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu lisesi mezunları buluştu

İLÇELER 12.07.2022 - 13:32, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu lisesi mezunları buluştu

Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi mezunları okulun konferans salonunda bir araya geldi.
    Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi mezunları Kurban Bayramı’nın son gününde bir araya geldi. Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve okul mezunlarından iş adamı Ömer Barak’ın öncülük ettiği buluşmada okul arkadaşları yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.   İş adamı Ömer Barak burada yaptığı konuşmada yıllar sonra okul arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken bu buluşmanın bundan sonra geleneksel hale geleceğini söyledi.   Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ta yıllar sonra okul arkadaşlarının bir araya gelmesine öncülük etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken Acıgöl ilçesinde bir ilki yaşamanın tüm okul arkadaşlarına da sevinç yaşattığını ifade etti.   Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım’ın yanı sıra okul mezunları katıldı.
Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi mezunları okulun konferans salonunda bir araya geldi.

 

 

Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi mezunları Kurban Bayramı’nın son gününde bir araya geldi. Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve okul mezunlarından iş adamı Ömer Barak’ın öncülük ettiği buluşmada okul arkadaşları yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

 

İş adamı Ömer Barak burada yaptığı konuşmada yıllar sonra okul arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken bu buluşmanın bundan sonra geleneksel hale geleceğini söyledi.

 

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ta yıllar sonra okul arkadaşlarının bir araya gelmesine öncülük etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken Acıgöl ilçesinde bir ilki yaşamanın tüm okul arkadaşlarına da sevinç yaşattığını ifade etti.

 

Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım’ın yanı sıra okul mezunları katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.