Yaya yolları boyandı, yol yama çalışmaları yapıldı

İLÇELER 26.07.2022 - 11:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yaya yolları boyandı, yol yama çalışmaları yapıldı

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor
    NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.   İlçenin çeşitli noktalarında kilit parke bakım ve onarım çalışmaları, bozuk ve çukur yollarda rotmix yama çalışmaları gerçekleştirildi. Karaseki Mahallesinde yeni imar yolu açma ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Yaya yolu ve hız kesici kasislerde boyama işlemi yapıldı. Çeşitli Mahallelerdeki abone arızaları giderildi. Yeni abonelere su hattı bağlantıları yapıldı. 
Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.  

İlçenin çeşitli noktalarında kilit parke bakım ve onarım çalışmaları, bozuk ve çukur yollarda rotmix yama çalışmaları gerçekleştirildi. Karaseki Mahallesinde yeni imar yolu açma ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Yaya yolu ve hız kesici kasislerde boyama işlemi yapıldı. Çeşitli Mahallelerdeki abone arızaları giderildi. Yeni abonelere su hattı bağlantıları yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.