Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atanan Karalioğlu, Alpu'ya veda etti

NEVŞEHİR 19.08.2022 - 08:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atanan Karalioğlu, Alpu'ya veda etti

Son çıkan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atanan Alpu Kaymakamı Kübra Karalioğlu, Alpu’ya veda etti.
Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi sonrasında Alpu Kaymakamı iken Nevşehir Vali Yardımcılığı görevine atanan Kübra Karalioğlu yayınladığı mesaj ile Alpu’ya veda ederken önümüzdeki hafta Nevşehir’de göreve başlaması bekleniyor. Karalioğlu Alpu halkına yayınlamış olduğu mesajında, “18.09.2020 tarihinde başlayıp severek görev yaptığım Eskişehir’in güzel ilçesi Alpu’dan Nevşehir Vali yardımcılığına atanmam sebebiyle 19.08.2022 Cuma günü ayrılıyorum. Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev yerlerim arasında yer alan Alpu ilçesinin benim nezdimde her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Görev süresi boyunca Alpulu hemşerilerimizin hep yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını gördük ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya, sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştık. Yaptığımız tüm hizmetlerde devletimizin güler yüzünü göstermeye ve her zaman kapılarımızı gönüllerimizi herkese açık tutmaya özen gösterdik. Bu vesile ile çalıştığım süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen mahiyetlerinde çalıştığım Sayın Valimiz Erol Ayyıldız’a, meslek büyüklerimize, saygılarımı sunuyor; ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine uyumlu çalışmaları, gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum Bu duygularla Alpulu hemşerilerimden helallik istiyorum. Allaha ısmarladık” ifadelerine yer verdi.
Son çıkan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atanan Alpu Kaymakamı Kübra Karalioğlu, Alpu’ya veda etti.

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi sonrasında Alpu Kaymakamı iken Nevşehir Vali Yardımcılığı görevine atanan Kübra Karalioğlu yayınladığı mesaj ile Alpu’ya veda ederken önümüzdeki hafta Nevşehir’de göreve başlaması bekleniyor.

Karalioğlu Alpu halkına yayınlamış olduğu mesajında, “18.09.2020 tarihinde başlayıp severek görev yaptığım Eskişehir’in güzel ilçesi Alpu’dan Nevşehir Vali yardımcılığına atanmam sebebiyle 19.08.2022 Cuma günü ayrılıyorum. Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev yerlerim arasında yer alan Alpu ilçesinin benim nezdimde her zaman ayrı bir yeri olacaktır.
Görev süresi boyunca Alpulu hemşerilerimizin hep yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını gördük ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya, sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştık. Yaptığımız tüm hizmetlerde devletimizin güler yüzünü göstermeye ve her zaman kapılarımızı gönüllerimizi herkese açık tutmaya özen gösterdik. Bu vesile ile çalıştığım süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen mahiyetlerinde çalıştığım Sayın Valimiz Erol Ayyıldız’a, meslek büyüklerimize, saygılarımı sunuyor; ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine uyumlu çalışmaları, gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum Bu duygularla Alpulu hemşerilerimden helallik istiyorum.
Allaha ısmarladık” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.