Çayır Mahallesi Muhtarından, Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’ye teşekkür

İLÇELER 19.08.2022 - 09:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Çayır Mahallesi Muhtarından, Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’ye teşekkür

Gülşehir belediyesi bu günlerde oldukça hummalı bir çalışma temposu ile ilçe sakinlerine hizmet ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesi bu günlerde oldukça hummalı bir çalışma temposu ile ilçe sakinlerine hizmet ediyor.   Mahallelerdeki alt yapı çalışmalarının da hızlanmasıyla birlikte bir mahalle muhtarı belediyenin devam eden çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.   Çayır Mahallesindeki çalışmalardan dolayı Çayır Mahallesi Muhtarı Serkan Koç, Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’ye mahallesi adına teşekkür etti. 
Gülşehir belediyesi bu günlerde oldukça hummalı bir çalışma temposu ile ilçe sakinlerine hizmet ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesi bu günlerde oldukça hummalı bir çalışma temposu ile ilçe sakinlerine hizmet ediyor.  

Mahallelerdeki alt yapı çalışmalarının da hızlanmasıyla birlikte bir mahalle muhtarı belediyenin devam eden çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.  

Çayır Mahallesindeki çalışmalardan dolayı Çayır Mahallesi Muhtarı Serkan Koç, Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’ye mahallesi adına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.