Hacıbektaş’ta ‘Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım’ gençlik kampı başladı

GÜNCEL 19.08.2022 - 23:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Hacıbektaş’ta ‘Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım’ gençlik kampı başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde “Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım gençlik kampı başladı.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde Hacıbektaş ilçesinde Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım gençlik kampı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in katılımıyla başladı. 56 ilden yaklaşık 400 gencin katılımı ile başlayan kamp 22 Ağustos tarihine kadar Hacıbektaş Dedebağı Kamp alanında tarih, doğa ve kültür ile buluşacak.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yaptığı açıklamada, ”Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım gençlik kampı başladı.. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız işbirliğinde ve Valiliğimiz koordinasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenen "Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım Gençlik Buluşmaları” 56 ilden gelen yaklaşık 400 gencimiz 22 Ağustos tarihine kadar Hacıbektaş Dedebağı Kamp alanında tarih, doğa ve kültür ile buluşacak.  Gençlik kampının düzenlemesinde emeği geçen İçişleri Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ederim” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde “Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım gençlik kampı başladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde Hacıbektaş ilçesinde Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım gençlik kampı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in katılımıyla başladı. 56 ilden yaklaşık 400 gencin katılımı ile başlayan kamp 22 Ağustos tarihine kadar Hacıbektaş Dedebağı Kamp alanında tarih, doğa ve kültür ile buluşacak.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yaptığı açıklamada, ”Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım gençlik kampı başladı.. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız işbirliğinde ve Valiliğimiz koordinasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenen "Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım Gençlik Buluşmaları” 56 ilden gelen yaklaşık 400 gencimiz 22 Ağustos tarihine kadar Hacıbektaş Dedebağı Kamp alanında tarih, doğa ve kültür ile buluşacak.  Gençlik kampının düzenlemesinde emeği geçen İçişleri Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.