Başkan Kaya da festivale katıldı

İLÇELER 23.08.2022 - 11:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Kaya da festivale katıldı

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Derinkuyu da düzenlenen Fasulye Festivali’ne katıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Derinkuyu da düzenlenen Fasulye Festivali’ne katıldı.   Kaya, "Derinkuyu İlçemizde 1.cisi düzenlenen kuru fasulye festivaline katılan sayın Tarım ve Orman bakan yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK parti il Başkanımız Ali Kemikkıran, AK parti milletvekillerimiz Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye başkanı Mehmet Savran ve Derinkuyu Ziraat Odası başkanı Yavuz Şen, Ürgüp Ziraat Odası başkanı Mustafa korkmaz, Avanos Ziraat Odası Başkanı Mehmet Uçar ile birlikte katalım sağladık. Festivale emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.  
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Derinkuyu da düzenlenen Fasulye Festivali’ne katıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Derinkuyu da düzenlenen Fasulye Festivali’ne katıldı.  

Kaya, "Derinkuyu İlçemizde 1.cisi düzenlenen kuru fasulye festivaline katılan sayın Tarım ve Orman bakan yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK parti il Başkanımız Ali Kemikkıran, AK parti milletvekillerimiz Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye başkanı Mehmet Savran ve Derinkuyu Ziraat Odası başkanı Yavuz Şen, Ürgüp Ziraat Odası başkanı Mustafa korkmaz, Avanos Ziraat Odası Başkanı Mehmet Uçar ile birlikte katalım sağladık. Festivale emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.