CHP İl Başkanı Gülmez Niğde'de partisinin grup toplantısına katıldı

SİYASET 24.08.2022 - 10:31, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP İl Başkanı Gülmez Niğde'de partisinin grup toplantısına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Niğde ilinde düzenlenen grup toplantısına katıldı
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Niğde ilinde düzenlenen grup toplantısına katıldı.   Toplantıda genel merkez yöneticileri ve Milletvekilleriyle de bir araya gelen CHP İl Başkanı Kâmil Gülmez, çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde de bulunma imkânı buldu.   Toplantıda konuşan CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, “Her şeyi dışarıdan getiriyoruz. Tarımı stratejik sektör olmaktan çıkardıkları için Türkiye tarımda dışa bağımlı ülkelerden birisi haline geldi. Mercimek, et, hayvan, nohut, yem, saman dışarıdan. Türkiye’nin buradan çıkması lazım. Bunlar çıkaramazlar. Çünkü bunlar alın terinden, üretenden yana değiller. Bunlar beşli çeteden yanalar. Kaynakların tamamını beşli çeteye veriyorlar. Bay Kemal ne yapacak? Beşli çetelerden tamamını alacağım, bu ülkeye, bu millete vereceğim. Göreceksiniz" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Niğde ilinde düzenlenen grup toplantısına katıldı

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Niğde ilinde düzenlenen grup toplantısına katıldı.  

Toplantıda genel merkez yöneticileri ve Milletvekilleriyle de bir araya gelen CHP İl Başkanı Kâmil Gülmez, çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde de bulunma imkânı buldu.  

Toplantıda konuşan CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, “Her şeyi dışarıdan getiriyoruz. Tarımı stratejik sektör olmaktan çıkardıkları için Türkiye tarımda dışa bağımlı ülkelerden birisi haline geldi. Mercimek, et, hayvan, nohut, yem, saman dışarıdan. Türkiye’nin buradan çıkması lazım. Bunlar çıkaramazlar. Çünkü bunlar alın terinden, üretenden yana değiller. Bunlar beşli çeteden yanalar. Kaynakların tamamını beşli çeteye veriyorlar. Bay Kemal ne yapacak? Beşli çetelerden tamamını alacağım, bu ülkeye, bu millete vereceğim. Göreceksiniz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.