Yaz Kur'an kursları sona erdi

EĞİTİM 01.09.2022 - 12:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yaz Kur'an kursları sona erdi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı Yaz Kur'an Kursları tamamlandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı Yaz Kur'an Kursları tamamlandı.  27 Haziran 2022 tarihinde başlayan Yaz Kuran Kurslarına Ürgüp ilçesinde 600’ü aşkın öğrenci katılım sağladı. Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği Yaz Kur’an Kurslarında ayrıca düzenlenen çeşitli etkinliklerle ve yapılan ikramlarla öğrencilerimizin keyifli ve verimli bir kurs dönemi geçirmeleri sağlandı.  8 haftalık Yaz Kuran Kursunu başarılı bir şekilde geride bırakırken, Ürgüp İlçe Müftülüğü Yaz Kuran Kurslarında özveri ile görev yapan personele, Kursları şenlendiren öğrencilere ve yapılan programlara katılım ve katkı sağlayan velilere ve tüm hayır sahiplerine teşekkür etti.  
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı Yaz Kur'an Kursları tamamlandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı Yaz Kur'an Kursları tamamlandı. 

27 Haziran 2022 tarihinde başlayan Yaz Kuran Kurslarına Ürgüp ilçesinde 600’ü aşkın öğrenci katılım sağladı. Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği Yaz Kur’an Kurslarında ayrıca düzenlenen çeşitli etkinliklerle ve yapılan ikramlarla öğrencilerimizin keyifli ve verimli bir kurs dönemi geçirmeleri sağlandı. 

8 haftalık Yaz Kuran Kursunu başarılı bir şekilde geride bırakırken, Ürgüp İlçe Müftülüğü Yaz Kuran Kurslarında özveri ile görev yapan personele, Kursları şenlendiren öğrencilere ve yapılan programlara katılım ve katkı sağlayan velilere ve tüm hayır sahiplerine teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.