MHP'nin ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor

SİYASET 22.09.2022 - 10:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

MHP'nin ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor.
    MHP'nin ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor   NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor.   MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın yanı sıra, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK Üyesi Emrullah Türe ve MDK üyesi Emin Alper Öztürk'ün konuşmacı olarak katılacakları anlatma ve aydınlatma toplantıları hafta sonunda 23-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın yanı sıra, belediye başkanları, ilçe ve belde başkanlarının da katılacağı toplantıların ilki 23 Eylül Cumartesi günü Acıgöl ve Derinkuyu ilçelerini kapsayacak ve Derinkuyu düğün salonunda Saat 11.00'da gerçekleştirilecek. Aynı gün Gülşehir ilçesinde belediye düğün salonunda Saat 16.30 da söz konusu toplantı yapılacak. Cumartesi gününün son toplantısı ise Nevşehir'de merkezde Saat 20.00'da Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisinin anlatma ve aydınlatma programlarının iki gününde, 24 Eylül Pazar günü Ürgüp ilçesinde Saat 11.00 7a belediye sinema salonunda toplantı yapılacak. Aynı gün Saat 14.30'da ise Avanos ve Kozaklı ilçelerini kapsayan programda Avanos Belediyesi Düğün Salonunda toplantı yapılacak.    
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor.

 

 

MHP'nin ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor  

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen anlatma ve aydınlatma toplantıları başlıyor.  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın yanı sıra, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK Üyesi Emrullah Türe ve MDK üyesi Emin Alper Öztürk'ün konuşmacı olarak katılacakları anlatma ve aydınlatma toplantıları hafta sonunda 23-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.  

MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın yanı sıra, belediye başkanları, ilçe ve belde başkanlarının da katılacağı toplantıların ilki 23 Eylül Cumartesi günü Acıgöl ve Derinkuyu ilçelerini kapsayacak ve Derinkuyu düğün salonunda Saat 11.00'da gerçekleştirilecek. Aynı gün Gülşehir ilçesinde belediye düğün salonunda Saat 16.30 da söz konusu toplantı yapılacak. Cumartesi gününün son toplantısı ise Nevşehir'de merkezde Saat 20.00'da Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisinin anlatma ve aydınlatma programlarının iki gününde, 24 Eylül Pazar günü Ürgüp ilçesinde Saat 11.00 7a belediye sinema salonunda toplantı yapılacak. Aynı gün Saat 14.30'da ise Avanos ve Kozaklı ilçelerini kapsayan programda Avanos Belediyesi Düğün Salonunda toplantı yapılacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.