Başkan Gülmez sanayi esnaflarını ziyaret etti

NEVŞEHİR 14.10.2022 - 12:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Başkan Gülmez sanayi esnaflarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri sanayi esnaflarını ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri sanayi esnaflarını ziyaret etti.  Esnafların sorunlarını dinleyen ve bu sorunlara ilişkin Cumhuriyet Halk Partisinin çözüm önerilerini bire bir kendilerine anlatan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'e söz konusu ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve İl yönetiminden Genel Sekreter Tayfun Ceyhan'da eşlik etti.   CHP İktidarında sorunların bir bir çözüme kavuşacağını belirten Başkan Kamil Gülmez, " CHP il sekreterimiz, merkez ilçe başkanımız ile birlikte Nevşehir sanayi esnaflarını ziyaret edip, sorunlarını dinledik. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sorunların çözümü İçin yapılacak çalışmaları anlattık" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri sanayi esnaflarını ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki parti yöneticileri sanayi esnaflarını ziyaret etti. 

Esnafların sorunlarını dinleyen ve bu sorunlara ilişkin Cumhuriyet Halk Partisinin çözüm önerilerini bire bir kendilerine anlatan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'e söz konusu ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve İl yönetiminden Genel Sekreter Tayfun Ceyhan'da eşlik etti.  

CHP İktidarında sorunların bir bir çözüme kavuşacağını belirten Başkan Kamil Gülmez, " CHP il sekreterimiz, merkez ilçe başkanımız ile birlikte Nevşehir sanayi esnaflarını ziyaret edip, sorunlarını dinledik. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sorunların çözümü İçin yapılacak çalışmaları anlattık" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.