Vali Becel Balon kazasını yerinde inceledi

NEVŞEHİR 18.10.2022 - 12:05, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Vali Becel Balon kazasını yerinde inceledi

Kavakta yaşanan balon kazası sonrası Vali Becel olay yerinde incelemelerde bulundu
    Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Zelve ören yeri mevkiinde bu sabah 7.25'de havalanan özel bir şirkete ait TC-BBR tescil numaralı sıcak hava balonu Nevşehir merkeze bağlı kavak beldesi Killik bölgesinde saat 8.50'de beklenmedik Rüzgar artışı nedeniyle sert iniş yaptı. İniş esnasında balonda toplam 28 yolcu ve 2 mürettebattan İspanyol uyruklu 2 yolcu hayatını kaybederken alınan son bilgilere göre de  5 yaralı olduğu belirtildi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise  bu sabah saatlerinde ilimizde meydana gelen sıcak hava balonu kazası sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulundu.  
Kavakta yaşanan balon kazası sonrası Vali Becel olay yerinde incelemelerde bulundu

 

 

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Zelve ören yeri mevkiinde bu sabah 7.25'de havalanan özel bir şirkete ait TC-BBR tescil numaralı sıcak hava balonu Nevşehir merkeze bağlı kavak beldesi Killik bölgesinde saat 8.50'de beklenmedik Rüzgar artışı nedeniyle sert iniş yaptı.

İniş esnasında balonda toplam 28 yolcu ve 2 mürettebattan İspanyol uyruklu 2 yolcu hayatını kaybederken alınan son bilgilere göre de  5 yaralı olduğu belirtildi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise  bu sabah saatlerinde ilimizde meydana gelen sıcak hava balonu kazası sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.