İYİ Parti 5 yaşında

SİYASET 27.10.2022 - 12:31, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

İYİ Parti 5 yaşında

İYİ Parti 5. kuruluş yıldönümünü kutluyor.
    NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti 5. kuruluş yıldönümünü kutluyor.   Önümüzdeki günlerde yapılacak il kongresinde il başkanlığına aday olan Caner Demir, Partinin 5. kuruluş yıldönümünü kutlarken, "Gönlümüz birlikte bir Nevşehir. Birlikte bir İYİ parti. Dağılmış, ayrışmış onun adayı bunun adayı değil, Fikri hür, vicdanı hür, Milliyetçi demokrat geleneğe bağlı sayın Genel başkanımızın emrinde ve yanında, tüm teşkilatımızın birliği ve beraberliği için çalışarak, bu fotoğraflar da ki gibi birliği Sandıkta sağlayarak Nevşehir Kalesine İYİ partinin bayrağını dikmek Nevşehir in öz evlatlarına yakışır. Bu şiar ile İYİ partimizin 5.Yılı kutlu olsun. Sayın Genel Başkan Yardımcısı Kadın politikaları başkanı Av.ınkiler Yüksel ve ekibine Nevşehir'deki potansiyeli gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.  
İYİ Parti 5. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti 5. kuruluş yıldönümünü kutluyor.  

Önümüzdeki günlerde yapılacak il kongresinde il başkanlığına aday olan Caner Demir, Partinin 5. kuruluş yıldönümünü kutlarken, "Gönlümüz birlikte bir Nevşehir. Birlikte bir İYİ parti. Dağılmış, ayrışmış onun adayı bunun adayı değil, Fikri hür, vicdanı hür, Milliyetçi demokrat geleneğe bağlı sayın Genel başkanımızın emrinde ve yanında, tüm teşkilatımızın birliği ve beraberliği için çalışarak, bu fotoğraflar da ki gibi birliği Sandıkta sağlayarak Nevşehir Kalesine İYİ partinin bayrağını dikmek Nevşehir in öz evlatlarına yakışır. Bu şiar ile İYİ partimizin 5.Yılı kutlu olsun. Sayın Genel Başkan Yardımcısı Kadın politikaları başkanı Av.ınkiler Yüksel ve ekibine Nevşehir'deki potansiyeli gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.