CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez’den, Başkan Salaş’a hayırlı olsun

01.11.2022 - 17:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez’den, Başkan Salaş’a hayırlı olsun

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen İbrahim Salaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Avanos İl Genel Meclis üyesi ve Nevşehir CHP İl sekreteri Tayfun Ceyhan ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen İbrahim Salaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez; “Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen İbrahim Salaş Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz. Başta Borsa üyeleri olmak üzere ilimize hayırlı olsun” dedi. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından iyi dilek ve temenni ile sona erdi
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen İbrahim Salaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Avanos İl Genel Meclis üyesi ve Nevşehir CHP İl sekreteri Tayfun Ceyhan ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen İbrahim Salaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez; “Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen İbrahim Salaş Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz. Başta Borsa üyeleri olmak üzere ilimize hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından iyi dilek ve temenni ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.