Nevşehir Belediyespor, Elazığ deplasmanında 3 puan alabilecek mi?

SPOR 04.11.2022 - 15:53, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Nevşehir Belediyespor, Elazığ deplasmanında 3 puan alabilecek mi?

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 10.haftasında deplasmanda Entegre Solar Elazığspor ile karşılaşacak.
    TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 10.haftasında 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan mücadelede Entegre Solar Elazığspor ile karşılaşacak. Elazığ Doğukent Stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi Ömer Şivka yönetecekken Şivka’nın yardımcılıklarını ise Ozan Bekar ve Cemal Can Çakır yapacak.  Bu mücadele öncesinde Nevşehir Belediyespor ligde 9 puan ile 13.sırada yer alırken Entegre solar Elazığspor ise 13 puan ile 10.sırada yer alıyor.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 10.haftasında deplasmanda Entegre Solar Elazığspor ile karşılaşacak.

 

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 10.haftasında 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan mücadelede Entegre Solar Elazığspor ile karşılaşacak. Elazığ Doğukent Stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi Ömer Şivka yönetecekken Şivka’nın yardımcılıklarını ise Ozan Bekar ve Cemal Can Çakır yapacak. 
Bu mücadele öncesinde Nevşehir Belediyespor ligde 9 puan ile 13.sırada yer alırken Entegre solar Elazığspor ise 13 puan ile 10.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.